Түгээмэл асуултууд

Back

Хүүхдүүдийн хоолны аюулгүй байдал, чанарыг хэрхэн хянадаг вэ?

Сургуулийн хоол үйлдвэрлэлийн хэсэг нь хүнсий аюулгүй байдлын НАССР олон улсын стандартын дагуу  эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага хангасан.

Хүүхдийн бие, физиологийн онцлогийг харгазлан эрүүл, зөв хоололтын менюг гаргаж Бүх өдрүүдэд өөр өөр менюгээр хоолоо бэлтгэдэг. 

Хоол үйлдвэрлий үйл ажиллагаа бүхэлдээ, Хоолзүйч, Мастер тогоочийн удирдлага, хяналтанд ажилладаг.  

Гал тогоо, хүүл үйлдвэрлэл, хооллох хэсгийн цэвэрлэгээ тогтмол хийдэг.

Мөн мэргэжлийн байгууллагаар ариутгал халдвартгүйтлийн ажлыг тогтмол хийлгэдэг.

                          Search